Selektor Hrvatske Tompsonovim pesmama motiviše igrače

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Hrvatske Tompsonovim pesmama motiviše igrače

BEČ - Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić pesmama nacionalističkog pevača Marka Perkovića Tompsona motiviše svoje igrače.

Nakon što su, posle pobede od 1:0 nad Austrijom, hrvatski reprezentativci, sinoć, iscrpljeni ušli u svlačionicu Bilić im je pustio pesme Tompsona.

"Video sam da moji igrači nisu bili sasvim zadovoljni. Onda sam pustio pesmu." rekao je Bilić novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
On je hrvatskim reprezentativcima pustio pesmu "Lijepa li si" kako bi se oporavili od teške borbe i pobede, koju su ostvarili samo zahvaljujući penalu u četvrtom minutu igre.

Inače i navijači su u Beču pevali nacionalističke pesme, između ostalih i Tompsonove, od kojih mnoge veličaju Ustaše.

Što se Tompsona tiče on je trebalo 7. juna da održi koncert u austrijskom mestu Sankt Andre, ali je otkazan na zahtev policije koja je ukazala na opasnost po bezbednost.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.