Selektor Argentine se izvinio zbog vredjanja saobraćajca

Izvor: Beta, 26.Dec.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Argentine se izvinio zbog vredjanja saobraćajca

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli izvinio se danas zbog vredjanja saobraćajca koji je zaustavio njegov automobil.Dok se Sampaoli juče vraćao s ćerkinog venčanja, policija je zaustavila njegov automobil u kojem je bilo sedmoro ljudi, a argentinski selektor pod dejstvom alkohola. Sampaoli je vredjao saobraćajca rekavši da radi za malu platu. "Ljut sam rekao ono što inače ne mislim", rekao je Sampaoli u saopštenju.Saobraćajac je lokalnom radiju u Kasildi rekao da ga je Sampaoli pozvao i izvinio se.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Argentine se izvinio zbog vređanja saobraćajca

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Samapoli izvinio se danas zbog vredjanja saobraćajca koji je zaustavio njegov automobil...Dok se Sampaoli juče vraćao s ćerkinog venčanja, policija je zaustavila njegov automobil u kojem je bilo sedmoro ljudi, a argentinski selektor pod dejstvom...

Nastavak na Sportske.net...

Sampaoli: Izvini što sam te vređao zbog male plate

Izvor: B92, 27.Dec.2017, 10:40

Selektor Argentine Horhe Samapoli izvinio se zbog vređanja saobraćajca koji je zaustavio njegov automobil. Sampaoli je vređao saobraćajca rekavši da radi za malu platu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.