Savršen spoj: El Klasiko 25. oktobra, dan po isticanju kazne za Luisa Suareza

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen spoj: El Klasiko 25. oktobra, dan po isticanju kazne za Luisa Suareza

Pretpostavljalo se već neko vreme, ali je danas dobilo i zvaničnu potvrdu – prvi ovosezonski okršaj ljutih španskih rivala Reala i Barselone igraće se 25. oktobra u Madridu od 18 sati po lokalnom vremenu. A ono što je trenutno mnogo bitnije što je taj dermin suštinski prvi dan u kojem će Luis Suarez smeti da ponovo zaigra fudbal!

Urugvajskom asu, naime, kazna zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mundijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Brazilu ističe 24. oktobra što znači da bi prošle sezone najbolji strelac Premijer lige debi u dresu Barselone mogao da ima baš na Realovom stadionu Santjago Bernabeu.

Kakav bi to debi bio! Da možemo da zaspimo i probudimo se pred El Klasiko možda bismo i žrtvovali mesec i kusur dana života.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna ističe dan ranije: Suares prvi meč za Barselonu igra 25. oktobra u "El klasiku"!

Izvor: Sportal.rs, 10.Sep.2014

Zvaničnici španske Primere obelodanili su da će Real Madrid i Barselona prvi derbi odigrati u devetom kolu 25. oktobra od 18 sati. S obzirom na to da suspenzija napadača "blaugrane" Luisa Suaresa ističe dan ranije, jasno je da će Urugvajac moći da debituje ni manje ni više nego na "El klasiku",...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.