Savićević reagovao posle skandala u crnogorskom prvenstvu

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 19:50

Savićević reagovao posle skandala u crnogorskom prvenstvu

Fudbalski savez Crne Gore reagovao je povodom spornih dešavanja na prvenstvenom meču između OFK Mladost i Dečića.

U krupnom planu je potez fudbalera Mladosti Zvonka Ceklića, koji se bukvalno sklonio posle udarca Bojana Matića kod prvog gola gostiju u pobedi od 3:0.

Ceklić je zamenjen na poluvremenu posle ovog poteza, a tamošnja Komisija za takmičenje je podnela zahtev Disciplinskoj komisiji da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Ceklića povede postupak.

Isti je odmah pokrenut, a Ceklić je zbog kršenja člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG suspendovan do donošenja odluke Disciplinske komisije.

Predsednik saveza Dejan Savićević je naložio Disciplinskom inspektoru da utvrdi umešanost aktera ovog susreta u potencijalne neregularnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.