Saradnja Vojvodine i Benfike

Izvor: B92, 31.Jul.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Vojvodine i Benfike

Fudbalski klub Vojvodina ulazi u saradnju sa najtrofejnijim portugalskim klubom Benfikom.

Predsednik Balša Boturović i potpredsednik Mateja Kežman u subotu putuju u Lisabon da saradnju ozvaniče.

Lisabonski Orlovi su ove godine u centru pažnje domaće javnosti zbog velikog broja srpskih igrača koji će nositi crveni dres u predstojećoj sezoni.

Čast nam je da saopštimo da će FK Vojvodina potpisati poslovno tehnički ugovor o saradnji sa portugalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikanom Benfikom. Predsednik Butorović i potpredsednik Kežman za vikend će boraviti u Lisabonu. Oni će prvog dana obaviti razgovor sa predsednikom Benfike, a u nedelju će obići sportski centar ovog kluba. Saradnja će biti široka, od razmene trenera, do učešća naših mladih igrača u njihovim kampovima. Očekujemo i njihovu delegaciju uskoro u Novom Sadu“, izjavio je Slobodan Đurić, direktor sektora za odnose sa javnošću FK Vojvodina.

U četvrtak će u posetu novosadskom klubu doći i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije dr Dane Korica. Korica će posetiti SC Vujadin Boškov, gde će ga primiti generalni sekretar Radisav Rabrenović i član Upravnog odbora Uroš Janković.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.