Santos traži suspenziju za Nejmara!?

Izvor: Mondo, 15.Okt.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santos traži suspenziju za Nejmara!?

"Ko će kome, ako ne svoj svome...".

Foto: Guliver/Getty images/Lintao Zhang

Brazilski Santos tražio je od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da suspenduje napadača Barselone Nejmara na šest meseci, zbog nekompletnog transfera iz 2013. godine, preneo je španski "Sport".

Klub, takođe, traži odštetu od 55 miliona evra i optužuje Nejmara da je prekršio član 62 Disciplinskog kodeksa FIFA.

Nejmar je, inače, negirao optužbe Santosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvrdeći da je prešao u Barselonu u dogovoru sa čelnicima kluba.

On je ranije izjavio da mu je predsednik Santosa Luis Alvaro de Olveira dao 2011. godine dozvolu da pregovara sa čelnicima Barselone.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Santos traži suspenziju Nejmara

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2015

Brazilski klub uputio je apel FIFI da ispuni njihove zahteve...Kako piše španski Sport, između Brazilskog asa i njegovog bivšeg kluba 'ne cvetaju ruže' i oni neće odustati dok ne 'isteraju svoje'...Kako se navodi, Santos je tražio od FIFE suspenziju za fudbalera Barselone u trajanju od 6 meseci...Takođe,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.