Sandžačko sijelo napunilo halu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2013, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandžačko sijelo napunilo halu

Prvi put je u Frankfurtu prošlog vikenda priređena zabava pod nazivom Veliko sandžačko sijelo.

Organizatori Fiko Eminović, Nedžad Turković i Fudbalski klub Sandžak iz grada na Majni nisu žalili truda da u nemačku metropolu dovedu trenutno najpopularnije zvezde sandžačkog melosa.

- Ideja da se ovako nešto organizuje došla je od mog prijatelja Nedžada Turkovića, koji je inače i sam naša pevačka zvezda. Zamišljeno je da se priredi nešto za naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sandžaklije rasute po svetu, a kao što vidite, došlo je mnogo ljudi iz cele Srbije a i Bosne. Večeras su sa nama Sejo Kalač, Šeki Bihorac, di-džej Samko i Nećko, a specijalni gost je naš proslavljeni bokser u poluteškoj kategoriji Enad Ličina - rekao je Fiko Eminović.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Dzej

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.