San Marino trolovao Kristijana Ronalda!

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Marino "trolovao" Kristijana Ronalda!

San Marino obično nema previše razloga da bude srećan na fudbalskom terenu. Reprezentacija ove malene zemlje gubi stalno i gotovo uvek dosta ubedljivo. Međutim, na nedavnom gostovanju u Litvaniji iskusili su radost kao retko kada. Zbog toga im se, valjda, može oprostiti što su se malo zaneli... >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Litvanija je povela u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, zahvaljujući golu Fjodora Černiča. Međutim, u 50. minutu, Gijedrijus Arlauskas, golman domaćeg sastava, dobio je crveni karton zbog faula nad Danilom Rinaldijem. Ali to nije bilo sve. Mateo Vitaioli je, iz istog slobodnog udarca, poslao loptu kroz živi zid Litvanaca i postigao peti takmičarski gol na strani u istoriji San Marina. Inače, prvi u poslednjih 14 godina (nakon aprila 2001. godine i meča sa Letonijom).

Ne previše iznenađujuće, čitava ekipa je znala da proslavi ovaj gol kako dolikuje.
Međutim, proslava se nije ovde završila. Opijeni uspehom, na Tviter profilu selekcije San Marina odlučili su da se obruše na – Kristijana Ronalda!

Prevod vam, sigurni smo, nije neophodan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.