Sampaoli u problemu – pomoćnik udario igrača i dobio otkaz

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 11:38

Sampaoli u problemu – pomoćnik udario igrača i dobio otkaz

Brazilski fudbalski klub Flamengo otpustio je pomoćnog trenera Pabla Fernandesa pošto je udario napadača Pedra u lice.

Više brazilskih medija je u nedelju izvestilo da je 52-godišnji Fernandes otpušten posle sastanka sa čelnicima kluba, ali da bi i prvi trener Horhe Sampaoli takođe mogao da ostane bez posla zbog napada svog pomoćnika.

Fudbaler je protiv trenera podneo prijavu zbog incidenta koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodio dan ranije u svlačionici posle prvenstvene utakmice.

Pedro, koji je bio u reprezentaciji Brazila na poslednjem Svetskom prvenstvu, naveo je na društvenim mrežama da ga je Fernandes udario po ustima posle pobede Flamenga protiv Atletiko Mineira od 2:1.

Napadač je potvrdio da je podneo prijavu protiv Fernandesa i dodao da je imao problema sa Sampaolijevim pomoćnicima.

Ranije u nedelju, Fernandes se izvinio i rekao da je "veoma uznemiren i voljan da reši situaciju" sa Pedrom što je pre moguće.

Fernandesa je, kako je podsetila agencija AP, u avgustu 2021. godine suspendovala francuska Liga 1 pošto je udario navijača tokom tuče na utakmici između Olimpika iz Marseja i Nice.

Oglasio se i Sampaoli, koji je od aprila trener Flamenga, i istakao da je "jedino rešenje" razgovor.

Argentinski selektor je sa Fernandesom radio od 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.