Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 18:08

Sajfert: Nova sezona u Bundesligi 11. ili 18. septembra

Nova sezona u Bundesligi počeće 11. ili 18. septembra, izjavio je Kristijan Sajfert, prvi čovek nemačke fudbalske lige. Fudbalska sezona u ovoj zemlji završiće se finalom Kupa između Bajerna i Bajera u subotu.
Prvi čovek nemačke fudbalske lige Kristijan Sajfert najavio je da će nova sezona početi 11. ili 18. Septembra i da bi klubovi koji učestvuju u evropskim takmičenjima mogli kasnije da počnu sezonu.

Postoji i mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se u novoj sezoni ipak dozvoli prisutstvo publike na stadionima, rekao je Sajfert u razgovoru za dnevni list " Die Welt".
U Nemačkoj je prvenstvo završeno prošlog vikenda, a poslednjih devet kola posle pauze zbog korona virusa igrano je bez gledalaca.
Fudbalska sezona u ovoj zemlji završiće se finalom Kupa između Bajerna i Bajera u subotu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEMCI ODLUČILI: Evo kada počinje nova sezona Bundeslige

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 07:30

Još nije jasno hoće li biti navijača na stadionima...Nova sezona u Bundesligi počeće 11. ili 18. septembra, izjavio je Kristijan Sajfert, prvi čovek nemačke fudbalske lige...U razgovoru za dnevni list "Die Welt", Sajfert je najavio kako bi klubovi koji učestvuju u evropskim takmičenjima mogli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.