Sada je jasno, evo ko će naslediti Kumana!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 18:39

Sada je jasno, evo ko će naslediti Kumana!

Dobar izbor?

Bivši trener Ajaksa Frank de Bur postaće novi selektor fudbalske reprezentacije Holandije, preneli su danas tamošnji mediji.

Kako je naveo Telegraf, De Bur će na klupi zameniti Ronalda Kumana, koji je prošlog meseca napustio posao kako bi preuzeo Barselonu.

De Bur bi mogao da debituje u utakmici protiv Italije 14. oktobra u Ligi nacija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbalski savez Holandije i De Bur su navodno postigli dogovor da 50-godišnji trener vodi reprezentaciju na Evropskom prvenstvu sledećeg leta, a posle tog turnira biće odlučeno da li će ostati selektor i na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Kataru.

De Bur je posle uspešne igračke, trenersku karijeru počeo u Ajaksu, gde je radio od 2010. do 2016. godine. On je zatim preuzeo Inter, gde se zadržao samo 85 dana. Holandjanin je 2017. godine trenirao Kristal Palas, a u londonskom klubu dobio je otkaz posle 10 nedelja.

Od 2018. godine pa do jula ove godine bio je trener Atlante junajted.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TEK DOŠAO U BARSELONU, VEĆ IMA ZAMENU: Obelodanjen Kumanov NASLEDNIK NA KLUPI! Velika legenda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020

Holanđani brzo deluju...Fudbalski trener Frank de Bur je novi selektor reprezentacije Holandije, objavila je danas fudbalski savez te države...Frank de Bur je potpisao ugovor na dve godine, i planirano je da predvodi ekipu na evropskom i svetskom prvenstvu...Frank de Bur je tokom svoje fudbalske karijere...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.