Sad je odluka Čelsija da proda Matića još smešnija!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je odluka Čelsija da proda Matića još smešnija!

Posle svega što se desilo, ovo je zaista bila najgora procena na svetu...

Temu Bakajoko nije mogao da zaboravi da igra fudbal.

Ali, njegova karijera od dolaska iz Monaka u Čelsi stagnira, pokazao se kao veliki promašaj, a Antonio Konte i uprava "Plavaca" su krivicu prebacivali jedni na druge, kada je u pitanju odlazak Matića.

Jer, Italijana su optužili da je hteo da Matića zameni Bakajokom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a on tvrdi da je samo želeo da pojača konkurenciju i da je imao plan da Francuz uči od Srbina.

Bilo kako bilo, Matić se za oko 50 miliona evra preselio u Junajted, kolika je to greška videlo se tokom prethodne sezone, a Bakajoko je totalno razočarao.

Sariju nije bio potreban, uzeo ga je Milan, sa nadom da će ovaj momak poreklom iz Obale Slonovače koga su upoređivali sa Jajom Tureom proigrati, ali od toga nema ništa.

Od početka sezone je odigrao 229 minuta, Gatuzo tvrdi da mu nedostaju neke osnovne stvari i znanja u fudbalu, da to ne može lako da ispravi. Bilo kako bilo, Milan razmišlja da ga na polusezoni vrati Čelsiju jer im nikako ne koristi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.