Sa Van Galom protiv krize

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Van Galom protiv krize

Nemački fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je da će se razgovarati sa trenerom Luisom van Galom kako bi se brzo prevazišle trenutne razlike.
Izjava je došla pošto je predsednik kluba Uli Henes opisao holandskog trenera kao teškog čoveka za razgovor, koji ne prihvata mišljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << drugih ljudi i pravi pogrešne izbore u selekciji tima.
Direktor kluba Karl-Hajnc Rumenige razgovarao je posebno sa Henesom i Van Galom i očekuje se da bi uskoro trebalo da se priključe i članovi uprave.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bavarci traže rešenje

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2010

Nemački Bajern iz Minhena saopštio je da će se razgovarati sa trenerom Lujem van Galom kako bi se brzo prevazišle "trenutne razlike".

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.