Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sa Mihajlovićem bismo se prošetali do EP"

Iako se za njega trenutno otima pola Evrope, napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović praktično i nije igrao za fudbalsku reprezentaciju Srbije dok se na njenom čelu nalazio Dik Advokat. Otuda i ne čudi što je Mitrović prvi izašao u javnost i kritikovao doskorašnjeg selektora.

U klubu trese mreže, a u reprezentaciji sedi na klupi: Aleksandar Mitrović

Mitrogol, kako napadača iz milošte zovu, priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da je kod Advokata bilo totalno rasulo na treningu.

"Čudije treninge u životu nisam video. Možda je samo kod Van den Broma u Anderlehtu bilo nešto slično. Biće da su ti Holanđani čudni. Radili smo neke jednostavne stvari. Igrice sa veoma malo taktike. recimo, ja nisam znao gde u kojoj situaciji treba da stojim na terenu, što je nedopustivo", rekao je Mitrović za Informer i dodao:

"Kod Mihajlovića sam tačno znao u centimetar koji deo terena treba da pokrivam u kojoj situaciji. Većina igrača je ubeđena da bismo sa Mihajlovićem, da je ostao, prošetali do EP. Na kraju je okupio pravu grupu igrača, imali smo dobru atmosferu s njim u timu i šteta što nije ostao", zaključio je mladi napadač.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.