SUSPENZIJA ZBOG POMOĆI AUTISTIČNOJ DECI: Fudbalski sudija KAŽNJEN zbog pomaganja OBOLELIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 10:35

SUSPENZIJA ZBOG POMOĆI AUTISTIČNOJ DECI: Fudbalski sudija KAŽNJEN zbog pomaganja OBOLELIMA

Ako se njegove tvrdnje potvrde, onda je ovo strašno.

Fudbalski sudija Oktavijan Sovre neće suditi ovog vikenda na utakmicama rumunskog prvenstva, zbog suspenzije koju mu je Rumunski fudbalski savez izrekao jer je nakon duela Lige šampiona između Mančester Sitija i Borusije Dortmund tražio autogram od norveškog napadača Erlinga Halanda.

Rumunski dnevni list "Gazeta Sporturilor" navodi da je sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj potez opravdao rekavši kako je to već mnogo puta činio i sakupio više od 250 autograma. Te potpisane kartone je potom donirao za aukcije na kojima se sakupljaju sredstva za pomoć autističnim osobama.

Evropski fudbalski savez (UEFA) je sproveo internu istragu i poslao poruku svojim sudijskim timovima da je takvo ponašanje neprihvatljivo i nedostojanstveno.

Ipak, ako je istina ovo što je sudija rekao, onda su se mnogo ogrešili o njega.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.