STRANAC NA POLJUDU: Najveću utakmicu hvratskog fudbala sudiće Nemac

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 00:02

STRANAC NA POLJUDU: Najveću utakmicu hvratskog fudbala sudiće Nemac

Borba za titulu.
Fudbalski savez Hrvatske doneo je odluku da sve derbije u prvenstvu ove zemlje do kraja sezone sude strane sudije. Konkretan povod za ovu odluku je bio skandal oko curenja snimki iz VAR soba sa utakmica HNL-a.
Za titulu se u Hrvatskoj bore tri kluba. Rijeka je lider sa 59 bodova, sledi Hajduk sa 55, dok je Dinamo treći sa 54 boda. Zagrebčani imaju utakmicu manje.
Međusobne duele ove tri ekipe sudiće stranci, tako da će  utakmicu između Hajduka i Dinama voditi Nemac Danijel Sibert (39). Ta utakmica se igra u Splitu 30. marta.
Nemac redovno sudi utakmice Bundeslige, pre nekoliko dana je sudio utakmice Evropa lige između Sportinga i Atalante, a sudio je kao gost...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radikalan potez u Hrvatskoj: Stranci sude derbije

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024

Fudbalski savez Hrvatske donio je odluku da sve derbije u prvenstvu ove zemlje do kraja sezone sude strane sudije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.