STIV MEKLAREN NOVI MENADŽER NOTINGEM FORESTA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIV MEKLAREN NOVI MENADŽER NOTINGEM FORESTA

MANČESTER - Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Stiv Meklaren imenovan je danas za novog menadžera Notingem Foresta, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Meklaren je sa bivšim dvostrukim šampionom Evrope potpisao trogodišnji ugovor, a u engleski fudbal vraća se tri godine pošto je smenjen sa mesta selektora selekcije "Gordog albiona" koju nije uspeo da odvede na Evropsko prvenstvo u Švajcarskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Austriji.

Njegov osnovni zadatak biće da slavni klub konačno vrati u Premijer ligu. Ove sezone bili su blizu, stigli su do plej-ofa, ali su u polufinalu poraženi od Svonsija. Upravo zato smenjen je dosadašnji menadžer Bili Dejvis.

"Potrudili smo se da reagujemo brzo jer nam se pružila retka prilika da obezbedimo dolazak trenera Meklarenovih kvaliteta", izjavio je Mark Artur, izvršni direktor Notingem Foresta.

Meklaren je trenerski zanat učio od legendarnog Ser Aleksa Fergusona, kome je bio asistent u Mančester Junajtedu, a samostalno je osim reprezentacije Engleske vodio Midlzbro, Tvente i Volfsburg.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.