STANKOVIĆ: NEMA ŠTA DA SE PRIGOVORI

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANKOVIĆ: NEMA ŠTA DA SE PRIGOVORI

BEOGRAD - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da njegovu ekipu očekuje "utakmica godine" u Sloveniji, kao i da nema šta da prigovori rezultatu od 1:1 sa Italijom

BEOGRAD - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da njegovu ekipu očekuje "utakmica godine" u Sloveniji, kao i da nema šta da prigovori rezultatu od 1:1 sa Italijom.

"U Sloveniji nas čeka utakmica godine, iako njima ništa ne znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rezultatski. Rezultatu 1:1 protiv Italije nema šta da se prigovori", rekao je Stanković novinarima posle utakmice u Beogradu.

Italija je odavno obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine, a Slovenija nema šansu da se plasira u baraž. Srbiji je neophodna pobeda, pošto ima bod manje od Estonije, koja je bolja od "orlova" u međusobnim susretima.

Defanzivac Srbije Aleksandar Kolarov ocenio je da će njegovom timu biti lakše da igra u Sloveniji, nego što je to bilo večeras.

"Mislim da će u Sloveniji biti lakše nego što je bilo večeras. Moram da kažem i da ne razumem zvižduke dela navijača na kraju utakmice, pošto mi nismo Brazil, pa da pobeđujemo Italiju sa 3:0", rekao je Kolarov.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.