SRBIN OKAČIO KOPAČKE O KLIN: Igrao je na Mundijalu u Rusiji, a nastupao je i za futsal reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 10:04

SRBIN "OKAČIO KOPAČKE O KLIN": Igrao je na Mundijalu u Rusiji, a nastupao je i za futsal reprezentaciju

Vreme je da se posveti porodici.

Bivši australijski fudbalski reprezentativac srpske nacionalnosti i dugogodišnji igrač Seltika, Tom Petar Rogić (30), odlučio je da okonča svoju igračku karijeru.

- Posle dugog razmišljanja odlučio sam da ostavim fudbal. Odluku sam doneo da bih mogao da se posvetim svojoj porodici. Supruga i ja smo dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerku 2021. godine. Smatrao sam to najvećim uspehom u životu. Naredne godine supruga i ja ćemo da dobijemo blizance. Borili smo se žestoko za ovo, a sada ćemo imati blizance i dvogodišnjakinju. Čini mi se da je sada pravo vreme da se posvetimo porodici - napisao je Rogić na svom Instagram nalogu.

On je istakao da je imao dobru fudbalsku karijeru.

- Većinu karijere sam igrao za Seltik, jedan od najvećih klubova na svetu. Igrao sam Ligu šampiona i osvojio brojne trofeje, igrao sam svake nedelje pred 60.000 navijača. Predstavljao sam svoju zemlju na 50 utakmica i igrao sam na velikim takmičenjima - dodao je Rogić.

Rogić (30) je od 2013. do 2022. igrao za Seltik, a prošlu sezonu je proveo u Vest Bromvič Albiona. Za reprezentaciju Australije odigrao je 50 utakmica i postigao je 10 golova. Nastupao je na Mundijalu 2018, a igrao je i na azijskom šampionatu 2010. za futsal selekciju Australije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.