SRBIN NAPUŠTA BLISKI ISTOK: Razlog je NJIHOVA smena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 07:31

SRBIN NAPUŠTA BLISKI ISTOK: Razlog je NJIHOVA smena!

Definitivno.

Posle dve godine provedene u indijskom fudbalu, Slaviša Stojanović se vratio u Srbiju. Bivši napadač niškog superligaša, odradio je ugovor sa Keralom Blasters i odlučio da napusti klub.

- Indijski fudbal je u ekspanziji. Daleko je još od evropskog renomea, ali vidi se pomak. Istekao mi je ugovor i odlučio sam da se vratim u Srbiju - rekao je Slaviša Stojanović.

U prvoj sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskusni napadač bio je među najzapaženijim fudbalerima, međutim, ubrzo se situacija promenila.

- Smenjeno je kompletno rukovodstvo, kao i ljudi koji su insistirali na mom dolasku. Preselio sam se na klupu i sa nestrpljenjem čekao da istekne ugovor. Sada je i tome došao kraj, pa ću narednih dana odlučiti gde nastavljam karijeru - istakao je Slaviša Stojanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.