SRBIJA DOBIJA OD MUNDIJALA 10 MILIONA EVRA

Izvor: Press, 30.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA DOBIJA OD MUNDIJALA 10 MILIONA EVRA

Fudbalski savez će, ukoliko se reprezentacija plasira na SP u Južnoj Africi, zaraditi dovoljno novca da popuni godišnji budžet! Sam odlazak na Mundijal FIFA nagrađuje sa četiri miliona evra
Fudbalski savez Srbije zaradiće više od 10 miliona evra ukoliko se „orlovi" plasiraju na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi! Koliki je novac u pitanju najbolje govori i činjenica da budžet FSS za 2009. godinu iznosi osam miliona evra!

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srbija odlaskom na SP dobija 10 miliona evra

Izvor: Mondo, 31.Mar.2009, 12:37

Fudbalski savez Srbije zaradiće više od 10 miliona evra ukoliko se reprezentacija plasira na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. To je za dva miliona evra veći iznos nego što je ukupnu budžet FSS za 2009. godinu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.