SRBI I AMERI ODMERILI SNAGE U LEPOSAVIĆU: Pripadnici KFOR-a potom učinili nešto IZUZETNO i oduševili naš narod (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 21:33

SRBI I AMERI ODMERILI SNAGE U LEPOSAVIĆU: Pripadnici KFOR-a potom učinili nešto IZUZETNO i oduševili naš narod (FOTO/VIDEO)

Konačno prijatne scene iz južne srpske pokrajine

Ispred zgrade opštine Leposavić vojnici američkog Kfora danas su se igrali sa decom ove opštine, i sa njima u opuštenom druženju igrali fudbal, odbojku, dobacivali se loptom, javlja reporter Tanjuga.

Prethodno su vojnici američkog Kfora sa meštanima Leposavića učestvovali u nadvlačenju konopca u okviru Radničkih sportskih igara, a to je pozitivnim komentarima i objavama na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru pozdravila i američka ambasada u Beogradu.

Građani se već 10 dana okupljaju ispred opštine Leposavić, zahtevajući potpuno povlačenje tzv. Kosovske policije, kao i da novoizabrani gradonačelnik Ljuljzim Hetemi ne dolazi na posao u opštinske prostorije.

Nije poznato da li je Hetemi napustio zgradu u koju je došao pre skoro 10 dana i gde je provodio i noći. Ispred opštine se i dalje održavaju Radničke sportske igre.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Američki vojnici Kfora se igrali sa decom u Leposaviću: "Odmerili snage" u fudbalu i odbojci (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jun.2023

Iako su samo na nekoliko metara vozila Kfora i jedinica specijalne policije, vojnici američkog kontigenta i deca su se zabavljali u opuštenijem druženju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.