SPREMAN DO PROLEĆA: Počela rekonstrukcija Omladinskog stadiona

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN DO PROLEĆA: Počela rekonstrukcija Omladinskog stadiona

BEOGRAD - Fudbalski klub OFK Beograd započeo je danas prvu fazu renoviranja Omladinskog stadiona na Karaburmi, saopšteno je na sajtu Super lige Srbije.

Omladinski stadion izgrađen je 1957. godine, a nakon njegove izgradnje u nekoliko navrata su vršeni radovi na njegovom uređenju.

"Sa čelnim ljudima Grada Beograda postignut je dogovor i u proceduri smo potpisivanja ugovora i dobijanja dozvola. Da ne bismo gubili vreme počeli smo pripremne radove, otkop rupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za temelje reflektorskih stubova, između atletske staze i tribina, kao i kanala za kablove. To je prioritet, u prolećnom delu prvenstva reflektori su obaveza, kako bismo mogli da budemo domaćini na Omladinskom stadionu", rekao je generalni sekretar OFK Beograd Aleksandar Pivić.

On je dodao da je klub otpočeo i sanaciju tribina, zbog čijeg lošeg stanja OFK Beograd na svom stadionu nije igrao utakmice visokog rizika.

"Očekujemo da do prvog prolećnog kola stadion bude u potpuno novom ruhu, sa reflektorima, sređenim tribinama, stolicama i renoviranim ložama. Finansiramo sami radove. Sijalice za reflektore doniraće nam Evropska fudbalska unija (UEFA), preko Fudbalskog saveza Srbije", rekao je Pivić.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.