SPREMAN DA ZAMENI POVREĐENE ASOVE: Joveljić se ne plaši izazova

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 14:51

SPREMAN DA ZAMENI POVREĐENE ASOVE: Joveljić se ne plaši izazova

Reprezentaciju Srbije čekaju dve utakmice.

Srpski fudbalski reprezentativac Dejan Joveljić izjavio je da je primarni cilj nacionalnog tima pobeda protiv Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine.

Srbija će u četvrtak otputovati u Beč gde će u petak od 20.30 sati odigrati prijateljski meč sa Jordanom. Srbiju potom očekuje meč sa Bugarskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je na programu 20. juna od 20.45 časova u Razgradu.

Selektor Srbije Dragan Stojković na ovim mečevima ne može da računa na napadače Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića. Napad "orlova" trebalo bi da predvode Joveljić i Đorđe Jovanović.

- Zaista je velika čast i zadovoljstvo biti okružen takvim igračima u svlačionici. Što se tiče naših najboljih napadača koji su zbog povreda odsutni, za reprezentaciju je to veliki hendikep, ali nadam se da će se svi oni brzo oporaviti, jer su potrebni Srbiji. A kad smo u pitanju Đorđe i ja, znamo šta nam je činiti, spremni smo da prihvatimo odgovornost. Ako dobijemo minute, učinićemo sve da poverenje selektora iskoristimo na najbolji mogući način - rekao je Joveljić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Reprezentativce Srbije očekuje prvo duel sa Jordanom. ž- Nismo upoznati sa kvalitetom Jordana, ali jesmo sa Bugarima, koje ćemo sigurno još analizirati. Jordan je važna utakmica, ali svi znamo da je primarni cilj ono što nas očekuje u Razgradu. Želimo tri boda koja bi nas približila konačnom cilju – jasan je Joveljić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joveljić: Jordan važna utakmica, svi znamo da je primarni cilj meč u Razgradu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jun.2023

Srpski fudbalski reprezentativac Dejan Joveljić izjavio je danas da je primarni cilj njegovog tima pobeda protiv Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine. Srbija će sutra otputovati u Beč gde će u petak od 20.30 sati odigrati prijateljski meč sa Jordanom....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Joveljić i Jovanović spremni da odmene Vlahovića i Mitrovića

Izvor: Danas, 14.Jun.2023

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u petak očekuje prijateljski meč sa Jordanom koji će biti i pripremni za iskušenja u Bugarskoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.