Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(SPORT) Slavija iz Kovačice osma na kraju prvog dela prvenstva

Jesenji deo prvenstva u Drugoj južnobanatskoj ligi za sezonu 2019/20 je Slavija iz Kovačice završila na osmom mestu na tabeli, sa osvojena četiri boda, jedan bod im je zbog kazne oduzeo Fudbalski savez područja Pančevo.

Slavijaši su jednu utakmicu pobedili, dve odigrali nerešeno a pet izgubili, dali su tri, primili 16 golova. Imali su najslabiji napad i šestu odbranu u ligi. Pošto je Vojvodina napustila ligu, Slaviji se nemože računati pobeda protiv Crepjaje rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << 8:0, kao ni pobeda u Kačarevu protiv Jedinstva Stević 2:1 koja je u fudbalskim forumima preinačena u 0:3 za domaće. U obratnom slučaju Kovačičani bi završlina šestom mestu, imali bi deset bodova, imala bi peti napad u ligi.

Četiri puta je Slavija gubila sa tri gola razlike a jedinu pobedu izvojevala je minimalnim rezultatom od 1:0.

U Drugoj južnobanatskoj ligi je u poslednjih dvanaest godina Slavija boravila u sezoni 2008/09, kao i poslednje tri godine, šest godina u Prvoj južnobanatskoj ligi i dve u Vojvođanskoj ligi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.