SPARTAK SE OGLASIO UOČI MEČA PROTIV RADNIČKOG: Tražimo da Milorad Mažić sudi u utakmici sezone

Izvor: Kurir, 08.Maj.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPARTAK SE OGLASIO UOČI MEČA PROTIV RADNIČKOG: Tražimo da Milorad Mažić sudi u utakmici sezone

Fudbalski klub Spartak iz Subotice izdao je saopštenje uoču utakmice 36. kola Super lige Srbije u kojoj u Subotici dočekuje Radnički iz Niša.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak uoči Radničkog: Hoćemo Mažića, obezbedićemo 15 kamera!

Izvor: B92, 08.Maj.2018

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv javno je zatražio da pravdu u odlučujućem meču u borbi za plasman u Evropu protiv Radničkog sudi Milorad Mažić. Spartak i Radnički se sastaju u nedelju u Subotici, a taj meč će biti ključan jer u poslednjem kolu "Golubovi" gostuju Partizanu, dok Nišlije...

Nastavak na B92...

I Radnički želi da Mažić sudi u Subotici

Izvor: Danas, 08.Maj.2018

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je da želi da na utakmici sa Spartakom iz Subotice sudi Milorad Mažić. Članak I Radnički želi da Mažić sudi u Subotici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.