ŠPANCI OBJAVILI: Barselona odustaje od Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 12:00

ŠPANCI OBJAVILI: Barselona odustaje od Superlige

Katalonci digli ruke zbog Real Madrida.

Predsednik Barselone Đoan Laporta objaviće uskoro da katalonski klub odustaje od fudbalske Superlige, prenosi Kadena ser, a razlog za to je rival Real Madrid.

 - Laporta će objaviti da Barselone odustaje od Superlige. Barselona se odlučila na ovaj korak, pošto je ogorčena postupcima čelnika Reala tokom afere koja potresa katalonski klub. Čelnici Barselone tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne mogu da budu u istom takmičenju sa partnerom, koji pokreće tužbe protiv njih - navodi Kadena ser.

Barselona je pod lupom otkako je objavljeno da je godinama plaćala milione dolara kompaniji koja je pripadala potpredsedniku sudijskog fudbalskog komiteta Hozeu Mariji Enrikesu Negreiri za pisane i video izveštaje procene sudija pre utakmica. Isplate su navodno izvršene između 2001. i 2018. godine. Najbogatiji klubovi Evrope pokušali su 2021. godine da formiraju Superligu, odvojenu od UEFA, ali je projekat propao za manje od 48 sati nakon negodovanja navijača, Vlada i igrača koji su naterali Mančester junajted, Liverpul, Mančester siti, Čelsi, Totenhem, Arsenal, Milan, Inter i Atletiko da se povuku. Ovu ideju ostali su da zagovaraju Real, Barselona i Juventus.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARSELONA ODUSTAJE OD SUPERLIGE: Katalonci ogorčeni postupkom večitog rivala!

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2023

Barselona ne želi da ima ništa sa Realom  Predsednik Barselone, Đoan Laporta, održao je konferenciju za medije gde je izneo neke činjenice koje se tiču optužba i skandala u vezi potplaćivanja sudija. On je rekao da je katalonski klub oduvek važio za fer-plej tim, kako na tako i van terena....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.