ŠOK u finalu! Srbija nije uspela, Italija šampion Evrope, presuda u 91. minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 20:25

ŠOK u finalu! Srbija nije uspela, Italija šampion Evrope, presuda u 91. minutu! (video)

Nažalost, naši momci nisu uspeli u borbi za evropsku titulu, ali i ovo je veliki uspeh.

Ovog vikenda imali smo zanimljivo fudbalsko iskustvo, virtualno doduše, ali veoma uzbudljivo.

Naša eSport reprezentacija u igri PES, u sastavu Marko Roksić, Stefan Slavković, Filip Panić i Ranđel Mikić učestvovala je na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i ne samo što je učestvovala, nego je bila i blizu titule.

Ipak, u finalu, Srbija je poražena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Italije sa 3:1 u pobedama, a u četvrtoj partiji presudio nam je gol Insinjea u prvom minutu nadoknade vremena.

Italija je bolje ušla u finalni obračun, dobila je prvu partiju sa 4:2, ali Srbija je potom uzvratila ''sa kamatom'', trijumfom rezultatom 5:1.

Treći dvoboj bio je prava igra nerava, Italija ga je dobila sa 1:0g golom Imobilea, a još dramatičnije je bilo u četvrtom meču, kada je Kvaljarela doveo ''Azure'' u vođstvo, Luka Jović je izjednačio, a onda u nadoknadi vremena Lorenco Insinje pogaa za konačnih 2:1 i titulu Italijana.

-

-

🇮🇹 What a goal! Italy have done it!

A double-touch and finish from Insigne and @eNazionaleFIGC are champions of #eEURO2020! 🏆 pic.twitter.com/0qiUBwn0wE

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) May 24, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.