SNEG ODLOŽIO VEĆ JEDAN MEČ U SRBIJI: Ostaje da se vidi da li će i drugi biti odigran

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 13:16

SNEG ODLOŽIO VEĆ JEDAN MEČ U SRBIJI: Ostaje da se vidi da li će i drugi biti odigran

Meč 29. kolo.

Zajednica klubova fudbalske Superlige Srbije donela je danas odluku o pomeranju termina odigravanja utakmice 29. kola između Radničkog iz Kragujevca i Radničkog iz Niša.

Ovaj meč je trebalo da bude odigran u četvrtak od 16 sati u Kragujevcu. Međutim, zbog snežnih padavina u Kragujevcu i stanja terena utakmica je pomerena za petak, sedmi april od 16 časova.

U sredu bi trebalo da budu odigrana tri meča 29. kola SLS. Od 16.30 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na stadionu u Humskoj sastaće se Partizan i Voždovac, a 18.45 sati u Subotici će igrati Spartak - Crvena zvezda i Mladost (NS) - Kolubara.

Fudbaleri Novog Pazara će sutra od 16 sati na svom terenu dočekati Radnik, dok će se dva časa kasnije u Ivanjici sastati Javor i Čukarički.

U petak će pored meča u Kragujevcu biti odigran i derbi utakmica 29. kola SLS, a TSC će u Bačkoj Topoli dočekati Vojvodinu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠARAC PRED GOSTOVANJE U KRAGUJEVCU: „Odlična su ekipa – mi moramo da verujemo u sebe!“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2023

Važan meč i za jedne i za druge! Fudbaleri Radničkog iz Niša u pretposlednjem, 29. kolu regularnog dela Super lige Srbije u petak gostuju imenjaku u Kragujevcu. Utakmica sa kragujevačkim Radničkim 1923 prvobitno je bila zakazana za četvrtak, 6. april, ali je zbog snežnih padavina u tom gradu...

Nastavak na HotSport.rs...

Latili se lopata i očistili teren – Novopazarci uradili sve da se meč ne odloži

Izvor: SandzakPress.net, 05.Apr.2023

Za četvrtak su bili zakazani mečevi 29. kola Super lige Radnički 1923 (Kg) – Radnički (Niš), Javor – Čukarički, Novi Pazar – Radnik. Prvo je Zajednica klubova fudbalske Super lige Srbije donela odluku o pomeranju termina meča Radničkog (Kg) – Radnički (Niš) zbog snežnih padavina u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.