SLS: Tri gola Čukaričkog u mreži Spartaka

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Tri gola Čukaričkog u mreži Spartaka

Tim sa Banovog brda bolji u duelu sa Subotičanima na otvaranju devetog kola fudbalske Superlige Srbije

Fudbalski vikend na "domaćoj sceni" otpočet je današnjim duelom Čukaričkog i subotičkog Spartaka. Beogradski klub bio je bolji rezultatom 3:1. Izabranici trenera Sima Krunića su, pred oko 500 ljubitelja fudbala, poveli ranim golom Tedića, već u 13. minutu i to iz prve prave prilike za gol. Na dodavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Birmančevića, centarfor Brđana je lako sproveo loptu u mrežu golmana Spartaka. Uz par prilika domaćih, nije bilo više uzbuđenja u prvom delu igre. Drugo poluvreme počelo je šansom igrača Spartaka, Ovusua, međutim Ćalasan je bio pribran i odbranio gol poslavši loptu u korner.

U 52. minutu je usledilo izjednačenje. Strelac je bio Šimura, na dodavanje Glavčića. Dobru priliku Čukarički je imao u 74. minutu. Bila je to uigrana kombinacija iz slobodnog udarca, Birmančević je odlično dodao do Docića, ali ovaj nije najbolje zahvatio loptu iz vrlo dobre pozicije. Samo što je ušao u igru, Mudrinski je postigao gol. Bilo je to ubacivanje iskosa sa leve strane, Kajević je šutirao glavom, odbrana gostiju je loptu izbila samo do Mudrinskog, koji je pogodio posle manje od pola minuta provedenih u igri - 2:1.

U 82. minutu gosti su mogli do izjednačenja. Centrirao je Marčić, a ponovo je najviši u skoku bio Šimura, ali je taj udarac glavom ukrotio Stevanović. Već u narednom protivnapadu pala je odluka o pobedniku. Bila je to brza i precizna kontra, koja je završena ubacivanjem Mudrinskog i egzekucijom Kajevića - 3:1.

Čukarički - Spartak 3:1 (1:0)

Strelci: Tedić u 13, Mudrinski u 77. i Kajević u 82. minutu za Čukarički i Šimura u 52. za Spartak.

Čukarički: N. Stevanović, M. Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Đorđević, Docić, Ovusu, Stojanović (od 59. Kajević), Birmančević (od 76. Zorić), Tedić (od 76. Mudrinski).

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Vukčević (od 81. Đenić), Šimura, Milošević, Čečarić, Glavčić (od 78. Marčić), Denković (od 74. Obradović), Jočić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.