SLEDE TRI DANA ŽALOSTI: Poznato da li će se igrati fudbal u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 09:28

SLEDE TRI DANA ŽALOSTI: Poznato da li će se igrati fudbal u Srbiji

Oglasio se direktor Superlige.

U Srbiji je od petka do nedelje proglašen Dan žalosti zbog tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", pa je bilo dileme oko toga da li će sportski događaji održati tih dana, ali i pre toga.

Utakmica između Partizana i Real Madrida u košarkaškoj Evroligi počeće minutom ćutanja i bez zabavnog programa, a odlaganja neće biti ni u domaćim fudbalskim takmičenjima.

- Zakon je jasan u ovom slučaju. Zastave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moraju da budu spuštene na pola koplja, obavezan je minut ćutanja na svim stadionima i u svim rangovima takmičenja. Odlaganja nema - rekao je direktor Superlige Srbije Aleksandar Pivić, preneo je Sportski žurnal.

Utakmice četvrtfinala Kupa i prvenstvene predviđene za vikend igraće se po već utvrđenom rasporedu.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.