SKROMAN DEČKO, SVE PARE ŠALJE KEVI: Verovali ili ne, OVAKO danas izgleda legendarni Batistuta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 18:35

SKROMAN DEČKO, SVE PARE ŠALJE KEVI: Verovali ili ne, OVAKO danas izgleda legendarni Batistuta! (FOTO)

Odlučio se na drastičnu promenu imidža.

Bez obzira na to što je, sada već davne 2005. godine rekao svoje fudbalsko "ZBOGOM", ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu nisu i verujemo da nikada neće zaboraviti legendardnog Gabrijela Batistutu. Dovoljno je reći samo "Bati-gol" i malo je onih koji neće znati da se radi o dugokosom napadaču koji nije imao milosti prema golmanima.

Dovoljno je reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo "Bati-gol" i malo je onih koji neće znati da se radi o dugokosom napadaču koji nije imao milosti prema golmanima.

A post shared by Gabriel Omar Batistuta (@gabrielbatistutaok) on Nov 18, 2018 at 8:22pm PST

Pored toga što je jedan od najboljih igrača u istoriji svetskog i argentinskog fudbala, nema sumnje da je po mnogima upravo Batistuta jedan od najboljih napadača koji su ikada igrali u Seriji A.

Večeras (21.05) igra se vrlo zanimljiv meč u Hrvatskoj, direktna borba za mesto u kvalifikacijama u Ligi šampiona, gde komšije prvi put u istoriji imaju dva predstavnika. Osijek čeka Lokomotivu, oba tima imaju 62 boda, a domaćin bolju gol-razliku i odgovara mu i remi. Kec je 1,90, iks 3,45, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Osijek – Lokomotiva.

Godine igranja na najvišem nivou ozbiljno su narušile zdravlje Argentinca. U jednom momentu je jedva mogao da hoda zbog povreda koje je pretrpeo godinama.

Ipak, prema poslednjim informacijama koje se mogu pronaći o nekadašnjem igraču Fiorentine, Rome i Intera sada je sve kako treba.

Ali ono što je iznenadilo gotovo sve poštovaoce lika i dela Gabrijela Batistute je drastična promena imidža na koju se odlučio nedugo po završetku igračke karijere.

Od kako je zakoračio na veliku fudbalsku scenu, duga kosa je bila njegov zaštitni znak, ali se tokom "penzionerskih" dana odlučio da je potpuno skrati.

Svoje pratioce na društvenim mrežama gotovo svakodnevno obraduje po nekom novom fotkom.

A post shared by Gabriel Omar Batistuta (@gabrielbatistutaok) on Jun 1, 2019 at 9:03am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.