SKANDAL NA OSTRVU: Treći strelac Premijer lige SUSPENDOVAN na osam meseci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:29

SKANDAL NA OSTRVU: Treći strelac Premijer lige SUSPENDOVAN na osam meseci!

Radikalno, nema šta...

Fudbaler Brentforda Ajvan Toni dobio je suspenziju u trajanju od osam meseci, objavili su mediji na "ostrvu".

Toni, koji je ove sezone postigao čak 20 golova i po tome je treći strelac Premijer lige, kažnjen je zbog učestvovanja u klađenju.

Otkriveno je da se kladio i nameštao određene stvari u utakmicama u kojima je i sam učestvovao.

Čak je i pred sudom priznao da je kriv po većini optužnice koja je sadržala 262 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavki.

Fudbalski savez Engleske (FA) odlučio je da ga izbaci iz fudbala u narednih osam meseci, koliko neće smeti da na bilo koji način učestvuje u ovom sportu.

🚨 BREAKING: Ivan Toney has been suspended from all football and football-related activity with immediate effect for eight months and fined £50,000 and warned as to his future conduct for breaches of The FA’s Betting Rules. pic.twitter.com/P1j0KosuNU

— Football Talk (@FootballTalkHQ) May 17, 2023

Takođe, moraće da plati 50.000 funti, a FA je najavio da će ubuduće posebno pratiti svaki potez Tonija, kako na terenu, tako i van njega.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U PREMIJER LIGI: Napadač Brentforda nameštao utakmice, izbačen iz fudbala na 8 meseci!

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2023

Sezona iz bajke završila se na najgori mogući način Napadač Brentforda i treći strelac Premijer lige, Ajvan Toni, našao se na stubu srama u Engleskoj. Naime, Toni je optužen da se kladio i nameštao utakmice, pa i one u kojima je sam učestvovao. On je priznao pred sudom da je kriv za većinu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.