SKANDAL Fudbaleru Novog Pazara pretili pištoljem!

Izvor: Blic, 23.Feb.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Fudbaleru Novog Pazara pretili pištoljem!

Nezapamćen skandal pogodio je naš fudbal! Igraču Novog Pazara huligani su pretili pištoljem (!) tako što su upali u svlačionicu pre treninga u ponedeljak.

Oni koji se predstavljaju kao navijači superligaške ekipe navodno su bili ljuti zbog promašenog penala Žarka Udovičića u 83. minutu meča na gostovanju Radu, a Pazarci su poraženi sa 1:0 na Banjici.

Ta utakmica na premijeri prolećnog dela šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izazvala je nezapamćen zemljotres u našem fudbalu, a u emisiji na SOS kanalu u ponedeljak uveče, potvrđeno je da je bilo potezanja pištolja na igrača u svlačionici.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica gostujući u toj emisiji otkrio je i da je Udovičić zbog toga raskinuo ugovora sa Novim Pazarom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fudbaleru Novog Pazara prijetili pištoljem!

Izvor: SandzakPress.net, 23.Feb.2015

Novi Pazar – Nezapamćen skandal pogodio je naš fudbal! Igraču Novog Pazara huligani su prijetili pištoljem (!) tako što su upali u svlačionicu prije treninga u ponedeljak. Oni koji se predstavljaju kao navijači superligaške ekipe navodno su bili ljuti zbog promašenog penala Žarka Udovičića...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.