SJAJNE VESTI IZ BAČKE TOPOLE: Stigli reflektori (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 09:21

SJAJNE VESTI IZ BAČKE TOPOLE: Stigli reflektori (VIDEO)

Lepo.

Fudbalski klub TSC uskoro će imati prelep moderan stadion. Sada su pokazali da su postavljeni reflektori, a to je vrlo važno, jer će sada biti u mogućnosti da igraju utakmice kada god oni to žele.

Postavljanje reflektora je ovekovečeno fantastičnim snimkom iz vazduha. Kada sve bude završeno, nema sumnje da će trener tima iz Bačke Topole Mladen Krstajić i fudbaleri, imati maksimalne uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za trening i sve što prati rad profesionalne fudbalske ekipe.

Објава коју дели FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Na ovo su čekali od posnivanjai jasno je da sada imaju preduslove da se čpolako približavaju nmajboiljim timova u Srbiji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.