SITI NEĆE KRISTIJANA RONALDA

Izvor: Kurir, 20.Maj.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITI NEĆE KRISTIJANA RONALDA

MANČESTER - Fudbalski klub Mančester siti negirao je da želi da dovede igrača Real Madrida Kristijana Ronalda i medijske navode o tome ocenio kao neosnovane. Mediji su prethodnih dana objavili da Siti priprema rekordnu ponudu za Portugalca,

MANČESTER - Fudbalski klub Mančester siti negirao je da želi da dovede igrača Real Madrida Kristijana Ronalda i medijske navode o tome ocenio kao neosnovane.

Mediji su prethodnih dana objavili da Siti priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekordnu ponudu za Portugalca, oko 150 miliona funti, kako bi pojačao tim za takmičenje u Ligi šampiona.

- Ljudi koji šire te glasine su loše informisani. Te spekulacije su neosnovane i ništa drugo do zlonamerne. Nema sumnje da je Ronaldo jedan od najboljih svetskih fudbalera, ali ne nameravamo da ga dovedemo- rekao je jedan od čelnika Sitija za Skaj Sports.

Ronaldo je šest godina igrao za Mančester junajted, između 2003. i 2009. godine. Na Old Trafordu osvojio je tri šampionske titule, FA kup i Ligu šampiona, a odatle je otišao u Real Madrid za 80 miliona funti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.