ŠIRER NASLEĐUJE KAPELA NA KORMILU ENGLESKE?

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIRER NASLEĐUJE KAPELA NA KORMILU ENGLESKE?

LONDON - Engleski fudbalski trener radiće u stručnom štabu reprezentacije Engleske sa selektorom Fabijom Kapelom, rekao je generalni sekretar Fudbalskog saveza (FA) Aleks Horn.

Novi trener bi mogao da zameni Kapela na mestu selektora, kada italijanskom stručnjaku istekne ugovor, a radio bi i sa mlađim selekcijama, uključujući i mladu reprezentaciju koju predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stjuart Pirs.

FA će novog trenera uključiti u rad sa stručnim štabom krajem sledećeg meseca, a Skaj Sport preneo je najozbiljniji kandidat bivši reprezentativac Engleske Alan Širer.

- Imamo kandidata, ali neću da otkrijem o kome se radi- rekao je Horn.

Direktor razvoja fudbala u FA Trevor Bruking, koji je doveo Horna u tu organizaciju, rekao je da bi krajem februara stručni štab reprezentacije mogao da dobije novog člana.

- Očekujem da ćemo do kraja februara objaviti ime trenera. Mislim da nam treba pomoć u mnogim stvarima. Mladi trener može mnogo da nauči od Fabija, ali i od Pirsa i (selektora reprezentacije do 17 godina) Džona Pikoka- rekao je on.

Mediji navode da je Stujart Pirs najozbiljniji kandidat za selektora reprezentacije Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.