Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 13:34

SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ KREĆE U POHOD NA EP: Izgleda da vas više zanimaju oni kojih nema na spisku, nego oni koji su tu! Ne odustajemo od Bajčetića FOTO

Tačno u podne, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković počeo je obraćanje medijima u sportskom centru u Staroj Pazovi. Kucnuo je čas za nove izazove našeg nacionalnog tima. Srbija u petak dočekuje Litvaniju na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, dok tri dana kasnije gostuje Crnoj Gori u Podgorici. Selektor Dragan Stojković na ova dva meča […] The post SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ KREĆE U POHOD NA EP: Izgleda da vas više zanimaju oni kojih nema na spisku, nego oni koji su tu! Ne odustajemo od Bajčetića FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Stojković: Veliki ulog, svaka utakmica kao finale i tako ćemo se spremati

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2023

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi obratio se medijima u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Stojković je temeljno odgovorao na sva novinarska pitanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.