SAŠA ĆURČIĆ: PIŽON NEMA MUDA

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA ĆURČIĆ: PIŽON NEMA MUDA

Srpskom fudbalu treba metla! Bivši fudbalski reprezentativac Jugoslavije Saša Ćurčić kaže da je selekcija Srbije sramno izgubila od Estonije (1:3). Popularni Đani tvrdi da je video mnogo igrača koji su igrali protiv svoje reprezentacije.

Prema Ćurčićevim rečima, Srbija protiv Estonije nije smela da zaigra sa samo jednim napadačem.

- Selektor bi, ako ima muda, trebalo da skloni sve igrače za koje misli da neće da igraju. Igramo kao kukavice! Zar je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da protiv hokejaške reprezentacije kao što je Estonija igramo sa jednim napadačem? Ma to je sramota! Dajte već jednom da zaigramo napadački fudbal - u dahu je rekao Saša Ćurčić, a potom nastavio:

- U reprezentaciji moraju da igraju Zoran Tošić i Dragan Mrđa, koji su brzi i znaju da istrče kontru. Muka mi je i od tih lažnih patriota i patriotizma vrednog 100.000 evra. Evo, javno preko Kurira poručujem da sam spreman da do kraja života u FSS radim za 2.000 evra mesečno. Ja sam bivši igrač, koji će biti budući trener i nemam nameru da smenjujem predsednika ili bilo koga drugog. Tole će sigurno otići, ali kad se to dogodi, razlog će biti rezultati, a ne nešto drugo.

Ćurčić na eksplicitan način ističe da Vladimir Petrović Pižon nije imao hrabrosti da se oslobodi pojedinih fudbalera koji su vezani za bivšeg selektora Radomira Antića.

- Gledam utakmicu i vidim mnogo sumnjivih lica, što bi rekao Branislav Nušić, koji mi je uvek bio mnogo draži od onog plagijatora Emira Kusturice. Ne znam za koga su igrali ti momci, jer ne želim nikoga da optužujem, ali za Srbiju sigurno nisu. I ja sam nekada bio igrač, događalo se da me ne sluša lopta, ali sam se uvek borio i sve je prštalo na terenu. Za 90 minuta nismo napravili ljudski faul niti smo istrčali kontru kako treba. To je sramota za Srbiju!

Na kraju Ćurčić kaže da je cela zemlja talac tihog rata između Radomira Antića i Tomislava Karadžića.

- Sve ovo me mnogo iritira. Scenario pre i posle utakmice mi je potpuno jasan. Svi mi smo zatočenici nekih zavera i tihog rata na relaciji Tomislav Karadžić - Radomir Antić.

Dobijamo Italijane!

Saša Ćurčić nema nikakvu dilemu da li će selekcija Srbije pobediti u Đenovi.

- Idemo da pobedimo Italijane. Bane Ivanović može da zameni Vidića, ima mnogo igrača koji mogu da donesu prevagu, a Pižon treba da se odluči ko će da igra. Isto tako, ako neki navijač Zvezde hoće da zviždi Stojkoviću, neka dođe 23. oktobra na Marakanu, pa neka ga vređa u susretu s Partizanom, ako misle da treba. To ne treba da čini u reprezentaciji - kaže Đani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.