SARAĐIVALI SU DEVET GODINA U REPREZENTACIJI: Savo OTKRIO Englezima šta Mihu čini JEDINSTVENIM u svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARAĐIVALI SU DEVET GODINA U REPREZENTACIJI: Savo OTKRIO Englezima šta Mihu čini JEDINSTVENIM u svetu

Dugo su bili saigrači.

Proslavljeni fudbalski as i trener Siniša Mihajlović prethodne noći je otišao u bolnicu u Bolonji, da bi započeo lečenje leukemije. Legendarnom "bombarderu" iz Borova i članu najslavnije generacije Crvene zvezde koja je pokorila Evropu i svet stižu poruke podrške sa svih strana sveta, a posle one sa Pohorja gde je rekao „sve u životu može da se pobedi“, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana i Mihin bivši saigrač u reprezentaciji SR Jugoslavije još više je ohrabrio nekadšanjeg druga iz svlačionice.

- Teško mi je da govorim o njemu, jer sam izuzetno blizak sa Sinišom. Gajimo poseban odnos, ne samo kad je reč o sportskim, već i životnim temama. Nemam reči da objasnim šta se dešava Mihajloviću, ali sve što mogu da kažem je da sam, poznajući njegov karakter, uveren da će i u ovu bitku dobiti. Uvek je bio borac, prošao je kroz ratove, tragedije, teške trenutke i uvek je preživljavao. Zato sam pozitivan i u ovom slučaju, uveren da će dobiti još jednu bitku - rekao je šef struke crno-belih Savo Milošević u intervjuu britanskom "Omni sportu".

Osvrnuo se Savo na trenutke kada Siniša nije imao konkurenciju na planeti, u izvođenju slobodnih udaraca.

- Miha je verovatno najbolji levonogi igrač u istoriji fudbala. Toliko fudbalera, širom sveta, izvodi dobro slobodnjake, ali niko to nije radio kao Siniša. Nemoguće je objasniti šta je radio sa loptom. Da bi stvorili samo deo slike o njegovim mogućnostima, ljudi danas moraju da gledaju Jutjub. Osećao sam se privilegovanim što smo igrali zajedno za državni tim. Miha nije bio samo sjajan fudbaler već je i izvanredna osoba - istakao je Milošević.

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića sa njegovim ćerkama Viktorijom i Virdžinijom.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Huk sa ''Marakane'' čuje se do Bolonje, uraganska podrška i Mihi i Kuzmiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

''Delije'' večeras bodre i svoje ljubimce na terenu, ali i Sinišu Mihajlovića i Ognjena Kuzmića koji od proteklog vikenda vode životne bitke...''Rodio si se znajući samo za život, živeo si znajući samo za pobede!'', piše na transparentu Zvezdinih navijača na severnoj tribinbi tokom večerašnje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.