Runi dobio otkaz posle 15 utakmica

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:36

Runi dobio otkaz posle 15 utakmica

Fudbalski klub Birmingem saopštio je da je uručio otkaz dosadašnjem menadžeru Vejnu Runiju zbog loših rezultata u ovoj sezoni.

U saopštenju Birmingema se navodi da je ugovor raskinut i sa prvim trenerom Karlosom Robinsonomom.

Klub se na ovaj korak odlučio posle jučerašnjeg poraza od Lidsa (0:3) u 26. kolu Čempionšipa.

"Upravni odbor smatra da je ova promena u najboljem interesu kluba. Upravni odbor i rukovodstvo kluba nastaviće da podstiču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transformaciju i da preduzimaju korake kako bi od Birmingema napravili organizaciju, koju njegovi navijači zaslužuju. Želimo da se zahvalimo Runiju i Robinsonu za trud koji su uložili", navodi se u saopštenju kluba.

Birmingem je naveo da će jedan od trenera Stiv Spuner privremeno da vodi prvi tim do imenovanja novog menadžera kluba.

Runi (38) je Birmingem preuzeo početkom oktobra prošle godine, a ovaj klub je vodio na 15 utakmica. On je ranije bio trener Di-Si Junajteda i Derbija.

Birmingem se trenutno nalazi na 20. mestu na tabeli Čempionšipa sa 28 bodova iz 26 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE SAMO TRI MESECA: Birmingem najurio Vejna Runija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024

Očajni rezultati...Fudbalski klub Birmingem saopštio je da je uručio otkaz dosadašnjem menadžeru Vejnu Runiju zbog loših rezultata u ovoj sezoni...U saopštenju Birmingema se navodi da je ugovor raskinut i sa prvim trenerom Karlosom Robinsonomom. Klub se na ovaj korak odlučio posle jučerašnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.