Rumuni bez selektora

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni bez selektora

Selektor Rumunije, Razvan Lučesku, podneo je ostavku nakon jučerašnje pobede protiv Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za EP 2012. godine.

Fudbalski savez Rumunije je saopštio da selektorova odluka stupa na snagu odmah, te da će nacionalna kuća fudbala uskoro imenovati Lučeskuovog naslednika.

Tuča "Torcide" i "BBB" na meču Hrvatske

Arnautović: Majerhoferu, j... ti majku! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << VIDEO

Snimak poništenog gola Pantelića VIDEO

Rumunija je pobedom nad Bosnom i Hercegovinom izbila na treće mesto grupe D, sa istim brojem bodova i utakmicom više od Albanije, dok selekcija naših istočnih suseda i pored poraza još uvek može da se nada plasmanu u kvalifikacije.

Rumunska sportska javnost očekuje da Lučesku u narednih nekoliko dana preuzme klupu bukureštanskog Rapida, sa kojim je pre pet godina stigao do četvrtfinala Kupa UEFA.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Rumunski nogometni selektor Lucescu podnio ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2011

Selektor nogometne reprezentacije Rumunije Razvan Lucescu podnio je ostavku nekoliko sati nakon što je njegova ekipa pobijedila Bosnu i Hercegovinu sa 3:0 u okviru kvalifikacija za EP. Lucescu je bio pod pritiskom javnosti zbog loših rezultata u ovim kvalifikacijama, javljaju agencije. Rumunski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.