Rukovodstvo FK Rad podnelo ostavku

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2013, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodstvo FK Rad podnelo ostavku

Srpski fudbalski superligaš Rad objavio je danas da su svi članovi Upravnog odbora kluba podneli neopozive ostavke, pa će novo rukovodtsvo birati skupština kluba zakazana za 6. novembar.

Na klupskom sajtu navodi se i da je prihvaćena ostavka dosadašnjeg generalnog direktora Nenada Popovića, a da je na to mesto kao vršilac dužnosti imenovan bivši igrač i trener popularnih "građevinara" Čedomir Đoinčević."Do ovakve odluke članova UO došlo je zbog dešavanja u, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i oko kluba u prethodnom periodu, koji nikako ne mogu pozitivno uticati na dalji rad i funkcionisanje kluba, te održavanje pozitivnog imidža koji je u prethodnim godinama FK Rad imao. Bez obzira na sve napore koji su činjeni u smislu stabilizacije kluba, članovi UO smatraju da nisu u stanju da se nose sa novonastalom situacijom", stoji, između ostalog, u saopštenju kluba sa Banjice.Posle deset odigranih kola Rad je na začelju tabele Superlige Srbije sa sedam osvojenih bodova, a u narednoj utakmici sutra igra u Kruševcu protiv domaćeg Napretka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

OBRT NA BANJICI: Doviđenja Stojiću, Đoinčević na čelu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Nov.2013

Ranko Stojić je završio misiju na Banjici. Posle skoro 12 godina na čelu kluba, finansijer je juče rekao „zbogom”.. (FOTO: Žurnal). Na neobičan način, obzirom na poslednje okolnosti, ispraćen je gotovo uz aplauze.. Građevinarima predstoji period tranzicije. Ne bi trebalo da dugo traje, na...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.