Ronaldo optužen zbog kršenja pravila!

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Sep.2022, 00:30

Ronaldo optužen zbog kršenja pravila!

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas igrača Mančester junajteda Kristijana Ronalda za kršenje pravila, u vezi incidenta iz aprila ove godine, kada je portugalski fudbaler uzeo mobilni telefon navijaču Evertona i bacio ga na beton.
Ponašanje napadača nakon poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je neprikladno i/ili nasilno„, navodi se u saopštenju.
Ronaldo je u avgustu dobio policijsku opomenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zbog incidenta koji se dogodio 9. aprila u Liverpulu.
Posle incidenta na društvenim mrežama objavljen je snimak, na kojem se vidi kako 37-godišnji fudbaler baca mobilni navijača Evertona na beton.
Incident se dogodio nakon što je Junajted pretrpeo poraz od Evertona (1:0).
Ronaldo se potom izvinio zbog „ispada“ i pozvao navijača da dođe na utakmicu na „Used Trafordu“, kao znak fer pleja i sportskog duha.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United,   Incident

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.