Ronaldo naveo 3 razloga zašto je to što jeste, i svi mogu to da primene! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo naveo 3 razloga zašto je to što jeste, i svi mogu to da primene! (VIDEO)

Foto: Guliver/Matthias Hangst/Getty Images

Voleli ga, ne voleli - Kristijano Ronaldo je profesionalac koji fudbal shvata kao svoj život. Potpuno mu se posvetio, do najsitnijih detalja, i to ga je dovelo da bude danas tu gde i, zasluženo, jeste.

Slušali smo razna svedočenja o tome kako je Portugalac pokazivao ambicije još kao dečak. I tada se trudio da bude pravi profesionalac.

Ukratko je objasnio šta radi da bi bio na vrhuncu svojih moći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Trudim se da spavam dobro, zdravo jedem i da naporno treniram. To je ključ da bih pokazao svoj kapacitet na terenu. Važnije je jer treba da pokažeš ko si i da se ničega ne plašiš, trudiš se da pomogneš timu i da stalno pobeđuješ - rekao je Ronaldo na jednom predavanju.

Ne zvuči teško, ili?

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.