Ronaldo: Želeo bih da kupim portugalski klub

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Želeo bih da kupim portugalski klub

Nekadašnji najbolji fudbaler sveta Luis Nazario de Lima Ronaldo, rekao je kako bi želeo da poseduje portugalski, a ne engleski fudbalski tim.

Ronaldo je trenutno vlasnik Valjadolida i uspeo je u potpunosti da preporodi tu špansku ekipu koja sada deluje vrlo stabilno.

Nekadašnji napadač Barselone, Real Madrida i Intera iz Milana je pre nekoliko godima imao udeo u američkoj ekipi Fort Loderdejl Strajkers.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Želeo sam da kupim klub. Već sam razmišljao o drugoj ligi u Engleskoj, ali to mi je bilo preskupo i trenutno sam okrenut Portugalu", rekao je Ronaldo.

Objasnio je "El Fenomeno" kako je došao do toga da postane vlasnik Valjadolida.

"Kada sam bio u rusiji dobio sam poziv od osobe koja je bliska Valjadolidu. To je bilo sve što sam želeo, tim sa velikom istorijom i koji je jako blizu Madridu, ali opet, klub star 90 godina, u gradu koji broji oko 300.000 ljudi i bila je to fantastična prilika za mene", poručio je nekada najbolji fudbaler planete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.