Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2022, 18:13

Ronaldo: Toliko smo čvrsti i hrabri da ništa ne može da nas slomi

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo, oglasio se na društvenim mrežama povodom tvrdnji pojedinih medija da je pretio da će da napusti nacionalni tim ako ne bude u startnoj postavi protiv Švajcarske na meču osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Portugalski "Rekord" objavio je jutros da se Ronaldo posvađao sa selektorom nacionalnog tima Fernandom Santošom uoči duela sa Švajcarcima, pošto nije bio u startnoj postavi za ovaj duel. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kapiten portugalskog tima navodno je zapretio da će da napusti reprezentaciju, ali je kasnije promenio svoju odluku.

Ronaldo je taj meč počeo sa klupe za rezervne igrače, a Portugalija je slavila sa 6:1. On je ušao u igru u 74. minutu. Fudbalski savez Portugalije stao je u odbranu Ronalda i demantovao pisanje medija.

"Mi smo toliko čvrsta grupa da spoljne sile ne mogu da nas slome. Mi smo hrabra nacija da bi nas uplašio bilo koji protivnik. Mi smo ekipa u pravom smislu te reči, koja će se boriti za svoj san do kraja. Verujte sa nama, napred Portugalija", napisao je Ronaldo na svom Tviter nalogu.

Portugalija će u subotu od 16 sati igrati protiv Maroka u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi demant Ronalda

Izvor: B92, 08.Dec.2022

Kapiten Portugalije Kristijano Ronaldo oglasio se na društvenim mrežama povodom tvrdnji medija da je pretio da će da napusti tim ako ne bude u startnoj postavi...Portugalski "Rekord" objavio je jutros da se Ronaldo posvađao sa selektorom nacionalnog tima Fernandom Santošom uoči duela sa Švajcarcima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.