Ronaldo: Mesi mi nije rival

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Mesi mi nije rival

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da nema rivaliteta između njega i igrača Barselone Lionela Mesija.

Portugalac smatra da su njih dvojica različiti tipovi fudbalera i da nema mesta poređenju i stalnom insistiranju na pitanju ko je bolji.

"Fudbal je timski sport i niko ne može da postane veliki igrač ako nema velike saigrače. Ne znam kako bi uspeo da nemam podršku ljudi iz kluba, trenera, navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i moje porodice", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je dodao da voli da igra sa Garetom Bejlom i da Velšanin daje Real Madridu opciju više u napadu.

"Volim da igram sa Bejlom. On nam daje opciju više u napadu. Kao Vejn Runi dok sam nosio dres Mančester Junajteda, dobro sam sarađivao sa njim. Lako je raditi sa dobrim fudbalerima", istakao je Ronaldo.

Fudbaler koji je nedavno praktično sam odveo svoju reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, postigavši sva tri gola u pobedi Portugala nad Švedskom (3:2) ove sezone je u španskoj Primeri postigao 17 golova na 14 utakmica, a svom učinku dodao je i pet asistencija.

Uprkos njegovom sjajnom učinku Real Madrid se trenutno nalazi na trećem mestu Primere sa 34 osvojena poena, šest manje od prvoplasirane Barselone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Mesi mi nije rival

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da nema rivaliteta između njega i igrača Barselone Lionela Mesija...Portugalac smatra da su njih dvojica različiti tipovi fudbalera i da nema mesta poređenju i stalnom insistiranju na pitanju ko je bolji..."Fudbal je timski sport i niko ne može da...

Nastavak na B92...

CR7: Mesi mi nije rival, s Bejlom kao s Runijem

Izvor: Mondo, 28.Nov.2013

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da nema rivaliteta između njega i igrača Barselone Lionela..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.