Izvor: Studio B, 28.Okt.2011, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romski mališani na Marakani

Deca iz nekadašnjeg nehigijenskog naselja „Gazela" i mališani iz Prihvatilišta za decu i omladinu, prisustvovali su danas treningu prvotimaca ovog kluba na stadionu Marakana

Posetu su organizovali Sekretarijat za socijalnu zaštitu i Fudbalski klub „Crvena zvezda".

Obilazeći najpre Muzej „Crvene zvezde", tridesetak mališana imalo je priliku da čuje kako se gradio stadion Marakana, da vidi stotine izloženih trofeja koje je „Zvezda" ostvojila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dresove „Zvezdinih" legendi, ali i da se upozna sa fudbalerima i trenerom Robertom Prosinečkim.

Juče su mališani imali priliku da se druže sa fudbalerima „Partizana", a u planu su posete Vateropolo reprezentaciji Srbije, druženje sa teniserima, kao i košarkašima.

Tokom letnjeg raspusta deca iz nekadašnjeg nehigijenskog naselja „Gazela" aktivno su se bavila sportom, učila su da igraju tenis i odbojku, sticala osnovne veštine izviđaštva, išla na bazene i odbojkaške utakmice reprezentacije, a sve u sklopu napora Sekretarijata za socijalnu zaštitu da ovi mladi ljudi steknu zdrave životne navike i vrednosti, nauče nove veštine i postanu deo društva.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.