Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 02:30

Romano tvrdi

Saga oko Dušana Vlahovića se nastavlja, ali neke stvari su od večeras jasnije.
Čuveni italijanski fudbalski novinar i “insajder“ Fabricio Romano večeras je na Tviteru razrešio jednu dilemu – Dušan Vlahović ne prelazi u Čelsi.
Dosta se prethodnih nedelja spekulisalo na tu temu, ali Romano večeras tvrdi da Vlahović nije u planovima Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da nema ni ponude, ni pregovora oko eventalnog transfera i da to neće promeniti ni Juventusova ponuda za Romelua Lukakua.
Romano dalje tvrdi da je druga opcija u igri i da se aktivno radi na realizaciji.
U pitanju je interesovanje Pari Sen Žermena za srpskog napadača, a pomenuti izvor navodi da se razgovori vode, ali da još uvek nema konkretne ponude ni od Parižana.
To, naravno, ne znači da je neće biti u narednim danima…

Understand Dušan Vlahović is NOT part of Chelsea list. No negotiations and no talks — Juventus bid for Lukaku hasn’t changed Chelsea stance 🔵🇷🇸
As revealed one week ago, the only club actively working on Dušan Vlahović deal is Paris Saint-Germain. 🔴🔵
Talks on, NO bid yet. pic.twitter.com/OsIC1jywlj

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 14, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.